Constructii case de zidarie, cu BCA, la rosu – constructia casei de la Aninoasa, jud. Dambovita

Profitand de ocazia creata, de constructia pe care firma noastra o realizeaza la Aninoasa, jud. Dambovita, am sa incerc in cele ce urmeaza sa prezint, in linii mari, ce este BCA – ul, cu avantajele si dezavantajele acetui tip de material.

Asadar :

Betonul Celular Autoclavizat, cunoscut in general sub numele de BCA, reprezinta o solutie de constructie inovatoare, care te ajuta sa construiesti trainic, bine, dar si ieftin. Fiind un material relativ nou, exista inca multe conceptii eronate care inca persista despre el.

Din ce este fabricat BCA-ul si ce il distinge fata de alte materiale

Blocurile din Beton Celular Autoclavizat sunt fabricate din nisip, ciment, var, ghips si apa, fiind un material in totalitate ecologic, care iti protejeaza casa de umezeala si mucegai, dar si de ger sau de caldura in exces. BCA-ul asigura sanatatea familiei tale, deoarece in productia lui nu intra niciun material daunator si nu emana gaze toxice in conditii de temperaturi ridicate sau in conditii de umezeala.

Pentru producerea BCA-ului se consuma resurse inepuizabile din natura, acest material fiind in totalitate reciclabil. Procesul tehnologic prin care este obtinut acest material de constructie este unul care nu afecteaza in niciun fel mediul inconjurator, iar faptul ca este un izolator atat de bun il face un adevarat prieten al naturii, deoarece imobilele din BCA nu consuma multa energie.

BCA-ul are in acelasi timp grija si de resursele tale materiale. Fiind un material cu o greutate redusa, este usor de transportat si manevrat, ceea ce va duce la economii in ceea ce priveste transportul pe santier si mana de lucru. Dar chiar si dupa ce casa a fost ridicata, BCA-ul te va ajuta sa-ti mentii costurile cu facturile de incalzire sau racire la minimum deoarece este un excelent izolator, calitate conferita de milioanele de pori de aer din structura sa.

Spre deosebire de alte materiale de constructie, peste zidurile din BCA nu va mai fi nevoie de un strat de material izolator, deoarece el are o eficienta energetica ridicata, in acord cu standardele impuse de Uniunea Europeana.
BCA-ul rezista la incendii si cutremure

Locuinta este cu siguranta unul dintre bunurile cele mai de pret ale unei persoane, care cuprinde atat investitiile finciare, cat si atatea amintiri dragi, astfel ca atunci cand alegi materialul pentru a o construi, trebuie sa ai in vedere orice scenariu, oricat de extrem ar fi el. Daca esti in cautarea unui material care sa-ti ofere siguranta ca nu se va deteriora la un incendiu sau la un seism puternic, BCA-ul este solutia perfecta pentru tine.

Desi este usor, BCA-ul este extrem de rezistent si durabil, facand fata cu brio atat trecerii anilor, cat si unor situatii iesite din comun, asa cum sunt incendiile sau cutremurele. Este un material ignifug, care are un punct de topire foarte inalt si, in acelasi timp, nu emana gaze toxice la contactul cu flacarile.

De altfel, BCA-ul se inscrie in clasa A1, acesta fiind cel mai inalt grad de rezistenta la foc. Zidurile din BCA rezista in fata flacarilor ore intregi deoarece acest material are o compozitie minerala. Totodata, cladirile realizate din BCA sunt mai sigure in caz de seism tocmai din cauza greutatii lor scazute care le face imune la miscarile telurice.

Iar, finalul, dupa toate cele spuse aici, nu poate fi decat – exemplificarea in imagini, a unei constructii, care foloseste ca si material pentru zidarie BCA-ul.

www.casaneo.ro

Constructii case lemn la cheie – prezentarea casei de la Baicoi, jud. Prahova

Un nou serial, din povestioarele noastre, legate de cum si ce construim noi, se incheie astazi, cu prezentarea finala a constructiei casei cu structura de lemn de la Baicoi, jud. Prahova.

Incepand de acum, o noua familie, savureaza bucuria unui camin cald si primitor.
Este vorba de Casa lemn Aniela, al carei pret de constructie la cheie cu TVA, este de 54.300 euro,

Casa o puteti gasi pe site-ul nostru urmand link-ul : http://www.casaneo.ro/constructii-case-structura-lemn-la-cheie-preturi-proiecte-modele-portofoliu-de-lucrari-667/casa-aniela-267.html

O prezentare sumara a casei arata asa :
Suprafata construita desfasurata :
- 207 mp, din care
- 155 mp casa,
- 37 mp terase acoperite
- 15 mp balcon acoperit

Prezentarea in imagini a felului in care arata casa, gata pentru a fi locuita, puteti vedea vizionand filmul de mai jos :

Constructii case din lemn, la rosu – constructia casei de la Sinesti, jud Ialomita

Realizarea unei structuri de lemn, este un lucru pe cat de simplu la prima vedere, pe atat de complex si important in realitate. Spun asta pentru ca in Romania, nu putini sunt cei care isi construiesc o casa pe structura de lemn, in regie proprie, apeland la tot felul de asa – zisi “meseriasi”, iar ceea ce mi-a fost dat sa vad la foarte multe astfel de constructii, la care am fost solicitat pentru o expertizare, sau pur si simplu, am intalnit in drumul meu constructii de lemn, concluzia este aceiasi – ridicarea unei structuri de lemn nu se poate executa dupa ureche, incepand aici de la dimensionarea lemnului si terminand cu modul de punere in opera.

Punctul culminant al unui esec total in ridicarea unei structuri de lemn, mi-a fost dat sa vad, chiar aici in zona noastra, la Nistoresti, cand acum vreo 5 ani de zile, in timpul unei vijelii, de o intensitate nu anormala pentru o zona de munte, o casa de lemn ridicata pe 3 nivele, a ajuns cu totul, purtata de vant, pe DN 1. La vremea respectiva cazul a fost prezentat si pe canalele media, iar cativa dintre dvs isi amintesc acest lucru. Noroc ca, casa nu era inca gata deci nu locuia nimeni in ea, iar vantul s-a “suparat” pe casa in timpul noptii, cand traficul pe DN 1, era redus, asa ca nu au fost victime omenesti sau raniti.

In concluzie, constructia unei case cu structura de lemn, trebuie realizata de oameni cu experienta in domeniu, si pe baza unui proiect tehnic de executie, care include si calculele de rezistenta a structurii.

Concluzia este ca, detaliile mici fac lucrurile mari, iar daca vreti sa vedeti cum trebuie construita o structura din lemn corect, urmariti imaginile de prezentare ale constructiei realizate de firma noastra la Sinesti, jud. Ialomita.

www.casaneo.ro

Constructii case de lemn la rosu – constructia casei de la Boldesti Scaieni, jud. Prahova

Structura de lemn a unei case, se compune din cateva elemente care definesc anumite parti din structura propriu-zisa, si care au un rol foarte important in rezistenta generala a acesteia. Tinand cont de faptul ca, foarte multi, dintre cei cu care am intrat in contact, de-a lungul timpului, proprietari, sau simpli curiosi, confunda denumirile diferselor elemente componente ale structurii de lemn, am sa incerc acum, profitand de ocazie, sa definesc si sa explic, ce sunt, cum se numesc, si unde se folosesc elementele structurale de lemn, folosite la constructia caselor.

Talpa de lemn

Este elementul constructiv  pe care se construieşte intreaga casa. De regula este vorba de un dulap, sau patrat, din lemn cu fix aceeaşi grosime ca şi a peretelui pe care il sprijina. In varianta clasica se prindea prin agrafe de metal de soclul din piatra, daca exista un astfel de soclu, sau se aşeza direct pe pamant, intr-o uşoara scobitura. In zilele noastre talpa casei se prinde de fundatia din beton cu agrafe metalice, care sunt inglobate in fundatie la momentul turnarii.

Stalpii de lemn

Stalpii, sau popii, cum mai sunt ei cunoscuti, sunt elementul structural din lemn care creaza peretele, si pot avea un profil dreptunghiular in cazul sitemului framing, sau patrat in cazul constructiilor clasice de lemn.

Contrafisele din lemn

Contrafisele, sunt acele elemente care rigidizeaza, doi stalpi de lemn intre ei. Se monteaza in sistem fagure, la constructiile framming, sau pe diagonala intre doi stalpi de lemn la structura clasica.

Impreuna, cele trei elemente enumerate pana acum creaza :

Peretii de lemn

Pentru o casa clasica din lemn, ei reprezinta elementul principal al structurii de rezistenta. Preiau atat sarcinile verticale generate de planşee şi de şarpanta, cat şi solicitarile orizontale, determinate de vant şi posibilele seisme. Toate aceste sarcini sunt transmise fundatiei, prin intermediul peretilor.

Grinzile de lemn

Sunt elemente constructive cu importanta foarte mare importanta in structura de rezistenta a unei case de lemn, deoarece preia toate greutatile generate de nivelul superior al casei. Important este ca aceste elemente indiferent de tipul de structura constructiva de lemn, sa aiba un profil dreptunghiular.

Dusumeaua oarba

Reprezinta, planseu dintre doua nivele ale casei, se aplica peste grinzile de plafon si se poate face din scandura de 2,5 cm sau dulap de 5 cm.

Grinzile de lemn impreuna cu :  dusumeaua oarba,  talpa superioara a nivelului inferior si talpa inferioara a nivelului superior creaza :

Centura casei

Este un element care face parte parte din structura de rezistenta a cladirii. Deşi pare neinsemnat şi cu rol mai degraba decorativ, in realitate are un rol foarte important in economia intregului. Ea „strange” peretii laolalta, ii consolideaza şi-i determina sa actioneze ca un intreg.

Sarpanta casei

Reprezinta elementul cu structura de lemn, folosit la toate tipurile de constructie, zidarie, sau lemn, si reprezinta ceea ce multi numesc, incorect, bineinteles, acoperisul casei, si este acea structura pe care aplica ulterior invelitoarea, si este compusa din stalpii de coama, capriori si astereala.

In final am sa fac si un scurt “dex” al anumitor termeni folositi la constructia unei case, altii decat cei despre care am vorbit pana acum :

- parapeti – reprezinta bucata de perete de sub fiecare fereastra.

- boiandrugi – sunt acele elemente structurale care se aplica deasupra golului de fereastra sau usa, inchizand practic pe inaltime golul respectiv.

- cosoroabe, sau pene – reprezinta elementul structural care sustine acoperisul casei ( capriori ) si prin care se fixeaza sarpanta de ultimul nivel al casei

- scaune – sunt acele elemente din lemn, compuse din stalpi si contrafise, identice cu structura de coama, insa cu o inaltime mai mica, decat la coama, care sprijina capriori la sarpantele cu deschidere mare – de regula, mai mari de 6 m – si care astfel ajuta la preluarea greutatii acoperisului

- dulapul – este denumirea populara a acelor elemente de lemn a caror grosime este de 5 cm, indiferent de latimea si lungimea acestora

- clesti – sunt acele elemente din lemn, de regula fabricate din dulap, care rigidizeaza, capriorii intre ei si care se fixeaza sub coama casei

In final pentru o mai buna exemplificare a elementelor structurale prezentate, este bine sa urmariti si cum se regasesc ele in realitate privind imaginle pe care vi le oferim, cu structura de lemn realizata de noi la aceasta casa.

www.casaneo.ro

Constructii case zidarie la rosu – constructia casei de la Bragadiru, jud. Ilfov

Constructia unei case, decizia demararii actiunilor necesare pentru desavarsirea acesteia, reprezinta un moment important, pentru oricare din cei care hotaresc sa plece la un astfel de drum.

O data hotararea luata, in sensul ca vrem o casa cu structura din zidarie, in detrimentul celei cu structura de lemn, mergem la arhitect, unde, acesta, ne pune intr-o mare dilema, sa construim o casa cu structura pe cadre de beton sau o casa cu structura de zidarie portanta. Cum cei mai multi dintre cei care ajung in acest moment, nefiind de specialitate, nu stiu ce hotarare sa ia, decid sa dea credit total arhitectului si echipei acestuia de proiectare, fara sa stie sau sa fie consiliati, in ceea ce priveste solutia optima.

Tocmai de aceea astazi, profitand de prezentarea filmuletului nostru, cu constructia la rosu a casei de zidarie de la Bragadiru, jud. Ilfov, vom incerca sa prezentam intr-un limbaj cat mai comun, avantajele si dezavantajele fiecarei variante constructive.

Zidaria portanta:

Inseamnă ca forțele gravitaționale și seismice care acționează asupra unei construcții sunt preluate de pereții din zidărie ai acesteia. De regula zidăria este întărită cu sâmburi (stâlpișori), centuri si/sau planșee din beton armat. Sâmburii (stâlpișorii) asigura legătura cu fundațiile, rigidizarea colțurilor si intersecțiilor de pereti. In plus ei suplinesc zidăria, in zona golurilor mai mari de 2mp. Centurile, împreună cu planșeul, asigura conlucrarea spatiala a tuturor peretilor si transmiterea forțelor seismice către aceștia. Planșeul este alcătuit din placa și grinzi.

O construcție din zidărie portanta, trebuie sa aibă pereți cu grosimea de minim 25 cm din cărămida plina sau blocuri ceramice portante (atenție! nu toate blocurile ceramice sunt portante).

Pereții unei asemenea construcții trebuie sa fie dispusi de regula la toate încăperile. Asta face ca pe viitor construcția să nu poată fi recompartimentata. O alta regula importanta  este ca pereții din parter sa se regaseasca si la etaje. Din cauza asta compartimentările vor avea de suferit. De asemenea exista in normativ si câteva limitări cu privire la aria totala a golurilor raportata la aria pereților de zidărie.

Avantaje: costuri de execuție mai mici din cauza ca se folosește mai putin otel și beton; manopera mai putina, timp de executie mai scurt.

Dezavantaje: limitări de compartimentare si de recompartimentare in timp.

Structura in cadre:

Cadrele sunt alcătuite din stâlpi și grinzi, uneori în loc de stâlpi pot fi si pereți din beton armat. Stâlpii și grinzile preiau incarcarile gravitationale si din seism, asigurând stabilitatea si rezistenta construcției. Conform normativelor, pentru o astfel de structura trebuie ca mai întâi sa se execute cadrele si dupa aceea zidurile. Aceastea trebuie insa ancorate de cadre pentru a nu fi expulzate in cazul unui seism. Zidurile pot fi din orice (cărămidă, BCA, panouri din lemn, etc.) si pot avea orice grosimi.

Avantaje: permite spatii mai mari, și compartimentări interioare cu pereți ușori din gips carton care se pot muta ulterior.

Dezavantaje: timp de execuție mai mare, costuri mai mari (mai mult beton, fier, si manopera), detalii de execuție mai complicate.

Cu speranta ca am reusit in cateva cuvinte, sa lamuresc diferenta dintre cele doua tipuri de structura, am sa va las cu imaginile constructiei noastre din Bragadiru, constructie, care asa cum veti vedea, exemplifica tipul de structura pe cadre din beton.

www.casaneo.ro

Constructii case cu structura din lemn la cheie – casa de la Ciorogarla, jud. Ilfov

Finalizarea oricarei constructii si predarea acesteia catre beneficiar, reprezinta pentru noi, un moment important, intru-cat se vad materializate, toate eforturile depuse de catre echipa noastra, pentru punerea acestora in opera, la timp si la parametrii tehnici, functionali si de calitate conveniti.

Drept pentru care venim astazi inaintea dvs. cu prezentarea in imagini a ceea ce am reusit, speram noi, bine, pentru ca asteptam aici parerile voastre, legate de constructia finalizata, la cheie, a casei de lemn de la Ciorogarla.

Constructia casei, a reprezentat si pentru noi, in ciuda momentului calendaristic in care s-a derulat – iarna – un adevarat maraton, incheiat cu un record constructiv, din punct de vederea al termenului de executie. M-ai precis lucrarile la casa au inceput in 11 noiembrie 2015, si s-au incheiat in 29 martie 2016. Calendaristic vorbind, avem 4 luni si jumatate, insa timpul efectiv de lucru a fost de 3 luni jumatate, tinand cont ca din 11 decembrie, pana in 11 ianuarie, lucrarile au fost sistate, ca urmare a sarbatorilor de iarna.

In linii mari constructia se prezinta pe site-ul nostru www.casaneo.ro/ , sub numele de Casa lemn Matei, costa 53.370 euro in varianta constructiva la cheie, economic – detalii tehnice si financiare casa – http://www.casaneo.ro/oferte-constructii-671/case-lemn-la-cheie-economic-29.html – si puteti viziona toate informatiile legate de casa, planuri, dimensiuni, compartimentari accesand link-ul : http://www.casaneo.ro/constructii-case-structura-lemn-la-cheie-preturi-proiecte-modele-portofoliu-de-lucrari-667/-casa-matei-256.html

Intr-o scurta prezentare, casa arata asa :
Suprafata construita desfasurata :
- 190 mp, din care
- 167 mp casa,
- 3 mp terasa descoperita
- 12,5 mp terase acoperite
- 7,5 mp balcoane acoperite

Si, la final va lasam cu filmuletul de prezentare a casei

www.casaneo.ro

Constructii case lemn la rosu – cum am construit casa de la Baicoi, jud. Prahova

Constructia la rosu, a casei pe care o prezentam astazi, imi ofera prilejul de a face, o scurta re-prezentare a tehnologiei de constructie a caselor de lemn, folosita de catre firma noastra, si anume, structura de lemn clasica.

Fac acest lucru pentru ca nu putine sunt ocaziile, in care, in intentia lor, de a ne solicita o oferta de pret, foarte multi din cei care fac acest lucru, ne prezinta spre ofertare, proiecte arhitecturale si de executie, gata realizate, dar concepute, pentru tipul de structura de lemn framming.

Deci intr-o scurta prezentare, varianta noastra constructiva de structura din lemn, arata asa :

Structura de lemn clasica are la baza folosirea, in elementele de rezistenta din structura – talpi, stalpi, contrafise – a profilelor de lemn patrat, cu o grosime de 12 x 12 cm.

Montajul stalpilor, conform calculelor de rezistenta, pentru aceasta grosime a lemnului, se poate face la o distanta, intre acestia, de 1,20 m, insa pentru mai multa rezistenta, efectiv in santier, distanta maxima intre doi stalpi nu depaseste 1 m. Obligatoriu intre toti stalpi se monteaza in diagonala lasata de spatiul dintre doi stalpi, contrafise.

La partea de grinzi, pentru planseul de peste parter, se folosesc elemente de lemn al carui profil este 12 x 18 cm, sau 12 x 25 cm, in functie de calculele de rezistenta, asezate la o distanta de 60 cm intre ele. Peste grinzile de lemn se bate asa-zisa dusumea oarba, din dulap de 5 cm. Amandoua elementele – grinzile si dusumeaua – creaza o rezistenta ridicata planseului, atat la incovoiere, cat si la vibratii ale acestuia.

Peste intreg ansamblu de planseu se monteaza OSB cu grosime de 15 mm, care vine si da planseului, o rezistenta suplimentara, pentru momentul in care in casa va fi adusa si mobila. Cum ? Prin simplul fapt ca OSB- ul, creaza prin suprafata pe care o acopera ( aprox. 3 mp ), asa -zisul efect de diafragma, adica preia tensiunile generate de greutatile de deasupra ( mobila ), si o disipeaza pe intreaga suprafata a placii. Deci exemplificand, un dulap de dormitor, care incarcat cu haine cantareste cateva sute de kilograme bune, apasa pe planseul de sub el cu toata greutatea lui doar in cele 4 puncte ale picioarelor dulapului. insa OSB -ul vine si imparte aceasta greutate de pe cele patru puncte, pe intreaga suprafata a placii.

Pe acelasi principiu este folosit la casele din lemn, OSB -ul la exterior, in special la tipurile de structura de lemn tip american sau framing, in care OSB-ul aplicat pe cele doua parti ale panoului de lemn, vine si consolideaza structura, inchegand-o prin efectul de care vorbeam mai sus – diafragma.
In varianta nostra constructiva, datorita consistentei elementelor structurale de lemn, montajul OSB-ului, nu este necesara, dar facem acest lucru pentru a completa peretele la exterior, si a crea astfel suprafata necesara pentru aplicarea termosistemului.

Pentru o exemplificare cat mai realista a vorbelor mele de mai sus, imaginile care urmeaza sunt edificatoare.

www.casaneo.ro

Constructii case lemn ieftine, cu interiorul semifinisat – constructia casei din Bucuresti

Constructia casei la care facem astazi referire, prin prezentarea episodului final, din cele care vizeaza etapele de constructie a acesteia, reprezinta si pentru noi o premiera, in sensul in care este prima constructie care ramane intr-un stadiu de semifinisare a interiorului.

Cu alte cuvinte pentru a fi gata, casa m-ai are nevoie de toate elementele finale adica, vopsea lavabila, gresie, faianta, parchet, obiectele sanitare, termice si electrice. Contractul derulat la aceasta casa, a fost astfel prevazut, inca de la inceput, in sensul finalizarii acesteia la acest nivel, urmand ca intr-o perioada mai scurta sau mai lunga de timp, casa sa capete forma finala si utilizabila.

In rest, asa cum veti putea vedea urmarind imaginile cu constructia casei, aceasta este gata in proportie de 90 %.

Despre casa, daca vreti sa aflati mai multe detalii, financiare, tehnice, planuri, atunci, toate aceste le puteti descoperii pe site-ul nostru, urmand link-ul : http://www.casaneo.ro/constructii-case-structura-lemn-la-cheie-preturi-proiecte-modele-portofoliu-de-lucrari-667/casa-aurel-236.html

Si, ca de obicei, in astfel de situatii, nu am sa vorbesc foarte mult, pentru a va lasa, sa urmariti imaginile cu constructia casei.

www.casaneo.ro

Constructii case cu structura din lemn, la rosu – cum am construit casa de la Ciorogarla, jud. Ilfov

La un an nou, iata venim cu postari noi, si prezentarea primelor imagini, ale constructiei casei de la Ciorogarla, inceputa in luna noiembrie, dar adusa la faza constructiva pe care o prezentam aici, in primele saptamani din acest an.

Este drept conditiile atmosferice nu au fost cele m-ai prielnice in aceste prime saptamani din an, am avut zapada, ger de – 20 grade, dar toate astea nu au reprezentat un impediment, astfel incat lucrurile sa evolueze pozitiv.

Odata cu acest prim articol al anului, reluam episoadele nostre le gate de ceea ce inseamna lemnul ca material folosit in constructii.

Astazi avem :  EPISODUL IXElemente de construcţie din lemn

În urma asamblării diferitelor piese din lemn, după diverse reguli, cu ajutorul mijloacelor de îmbinare, se obţin diferite elemente de construcţie, respectiv: grinzi cu inimă plină, grinzi cu zăbrele, arce, cadre etc., acestea constituind sistemele de rezistenţă ale respectivei construcţii.
Grinzile cu inimă plină pot fi din scânduri încrucişate bătute în cuie sau realizate prin încleiere, respectiv:
- grinzile cu inima plină din scânduri încrucişate se folosesc la acoperiđuri cu pantă mică (10%) şi cu deschideri realtiv mici (6-12 m), fiind constituite din: tălpi, inimă şi nervuri;
- grinzile cu inimă plină încleiate se folosesc la acoperişuri cu deschiderea până la 15 m, forma lor fiind la fel cu cea din scânduri încrucişate, respective dreptunghiulară sau trapezoidală.
Grinzile cu zăbrele, se folosesc la acoperişuri cu deschiderea între 10-40 m, putând fi:
- triunghiulare;
- dreptunghiulare;
- poligonale;
- cu talpă superioară curbă.
Alegerea sistemului constructiv se face în funcţie de deschidere, de sortimentul de lemn disponibil, de tipul îmbinărilor şi de posibilităţile de dispunere a montanţilor şi a diagonalelor.
Barele ce delimitează conturul fermei se numesc tălpi (superioară şi inferioară), barele verticale se numesc montanţi, cele încleiate se numesc diagonale, iar intersecţia între talpă, montant şi diagonale formează nodul. Având în vedere consumul de metal folosit, fermele din lemn pot fi:
- cu consum mic de oţel (sunt realizate din scânduri sau dulapi având tălpile din două sau trei elemente între care pătrund diagonalele şi montanţii care sunt realizaţi din unul sau două elemente. Metalul este utilizat în îmbinări, sub formă de cuie sau buloane;
- cu consum mediu de oţel (sunt realizate din lemn masiv ecarisat sau rotund, cu îmbinări prin chertare. Montanţii tensionaţi sunt din oţel-beton, iar consumul de metal la aceste tipuri de ferme este de 12-20% din greutatea fermei;
- cu consum mare de oţel (sunt ferme care au barele din lemn şi cele tensionate din oţel. Consumul de metal este de 20-40% din greutatea fermei.

La finalul lectiei nostre de astazi, asa cum v-am obisnuit, va lasam sa vizionati imaginile cu constructia casei.

www.casaneo.ro

Tehnologie constructii case lemn la cheie – constructia casei de la Calvini, jud. Buzau

Intr-o luna, decembrie, in care cadourile si bucuriile, trebuie sa fie prezente in orice casa, iar cadourile mult dorite din tolba Mosului, se lasa mult asteptate, noi am reusit, sa aducem intr-o familie, toate aceste lucruri – motive de fericire – prin finalizarea casei, pe care incercam astazi sa o prezentam.

Este vorba de constructia unei case din lemn, realizata in fix 3 luni, de la prima cazma, bagata in pamant, si pana la cheile predate beneficiarului, realizata in jud. Buzau, in localitatea Calvini.

Prezentata in cuvinte, casa arata asa :
Suprafata construita desfasurata :
- 140,20 mp, din care
- 121,90 mp casa,
- 18,30 mp terase acoperite

Numar incaperi : 10
Parter :  living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, hol, vestibul, camera tehnica

Pentru mai multe informatii despre casa, planuri, detalii tehnice, si orice altceva poate prezenta interes legat de casa, gasiti urmand link-ul : http://www.casaneo.ro/constructii-case-structura-lemn-la-cheie-preturi-proiecte-modele-portofoliu-de-lucrari-667/casa-dana-235.html

Prezentata in imagini, casa arata asa :

www.casaneo.ro